Litt om meg

Jeg begynte å interessere meg for slektsforskning i 1976, da jeg hadde flyttet fra Halden til Fredrikstad. Jeg er gift og har 4 barn, 5 barnebarn, og 2 oldebarn.

Til å begynne med satt jeg på biblioteket i Fredrikstad, og forsket på rullfilm i kirkebøkene der. Etter hvert begynte jeg å kjøpe meg datamaskin, mikrofilm og kort-apparater og egne filmer. Jeg kjøpte også veldig mange bygdebøker etc. som jeg trengte i min forskning etter mine og min kones forfedre.

Til nå har jeg kjøpt over 40 bygdebøker fra Sverige, og over 125 bygdebøker for Norge. Dette har kostet meg en god del penger, men det har også gitt meg store velsignelser tilbake. Jeg har igjennom min forskning følt at jeg har blitt kjent med veldig mange av mine forfedre, selv om jeg ikke har truffet dem mens de levde.

Til nå (1. oktober 2013) har jeg funnet over 25.758 av dem og lagt inn noen hundre bilder av dem, og jeg har skrevet 26.796 notater vedrørende dem. Jeg har også funnet 8.712 ekteskap. Det å finne frem til våre forfedre kan være morsomt og berikende. Samtidig som vi finner ut av hvem de var, hvor de kom fra og hvordan de levde, vil vi også lære mer om oss selv. Jeg bruker slektsprogrammet PAF 5, (Personal Ancestral File).

Siden oktober 2011 har jeg lagt inn 2.358 nye navn i min slektsbase (pr. 1. oktober 2013).

Finner du noe av interesse eller ønsker å spørre meg om noe, så bruk min e-mail adresse:

arioli@epost.no

 

Jeg og min venn, Kai Henning Jakobsen, er også på Facebook angående slektsforskning. Søk der på Slektshjørnet, og still oss spørsmål. Vi får til det meste.